Telefon: 0758044825, 0758044829, 0212434052; e-mail: comenzi@edusigma.ro

Matematică. Manual pentru clasa a V-a

27,00 lei

Manualul este realizat în conformitate cu noua programă școlară pentru matematică,clasa a V-a și a câștigat licitația organizată de Ministerul Educației Naţionale, în iunie 2017.
Descarcă planificarea de aici…

Manualul propune un demers didactic ce susține construcția conștientă și participativă a învățării, un parcurs didactic ponderat și flexibil, care face ca efortul elevilor să fie echilibrat, pe măsura particularităților individuale ale fiecăruia. De asemenea, manualul construiește un dialog cu elevul, îi oferă sprijin și feedback, stimulează curiozitatea elevului și generează un cadru de învățare plăcut.

– Se adresează tuturor elevilor și facilitează predarea și învățarea diferențiată, în funcție de pregătirea și competențele dobândite de elevi în ciclul primar.
– Construiește un dialog cu elevul prin prezentarea conținuturile matematice într-un stil atractiv și intuitiv, evitându-se abuzul de notații și de abstractizare.
– Este orientat către înțelegere și nu către memorarea mecanică.
– Oferă sprijin și feedback elevului, prin exemple și probleme rezolvate și explicate pe înțelesul acestuia.
– Conține multe aplicații ce integrează matematica într-un context cotidian și dezvoltă gândirea logică, lucrul individual si lucrul în echipă. Aplicațiile sunt prezentate gradual, de la simplu la complex.
– La finalul fiecărui capitol există atât un set de exerciții și probleme recapitualtive, cât și teme ce evidențiază relația dintre matematică și lumea pe care o observăm, frumusețea și magia matematicii. Activitățile sunt realizate sub forma unor jocuri ce stimulează curiozitatea și creativitatea elevilor.
– Îmbină armonios varianta tipărită cu varianta digitală a manualului – ce oferă în plus exerciţii și teste de autoevaluare interactive, animaţii și poze sau imagini cu informații suplimentare.
Descarcă planificarea de aici…

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Matematică. Manual pentru clasa a V-a”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Updating…
  • Niciun produs în coș.