Telefon: 0758044825, 0758044829, 0212434052; e-mail: comenzi@edusigma.ro

                 Cine Suntem?

Sigma Educațional și-a propus să aducă inspirație în educație prin programele pe care le dezvoltă pe baza cărților pentru copii. Astfel, își continuă misiunea sa de partener al sistemului de educație românesc din postura de ofertant de material didactic și servicii pentru activități educaționale complementare, dedicate dezvoltării competențelor elevilor.

Punem la dispoziția cadrelor didactice interesate cărți de lectură special concepute pentru a fi utilizate în Cluburile de lectură pentru elevii din ciclurile primar și gimnazial. Cărțile vizate sunt elaborate special pentru această activitate, au un grad de inovare ridicat, întrucât reprezintă o abordare din perspectiva educației moderne, bazate pe efortul de descoperire al copilului. Acesta este pus în ipostaza în care nu doar citește textul, ci și stabilește legătura dintre cauză și efect, schițează hărți mentale și ordonează evenimentele poveștii pe axa temporală pentru a putea rezolva exerciții și probleme concepute pe baza conținutului cărții citite.

În parteneriat cu Editura Sigma și Asociația IDEE, Sigma Educațional oferă cadrul necesar înrolării elevilor în Cluburi de lectură, derulând activități dedicate dezvoltării de competențe în utilizarea limbii române și a exprimării identității lingvistice și culturale românești, oriunde în lume. Sesiunile cluburilor de lectură îmbină armonios lectura, discuțiile, interacțiunea orală și activități de grup folosind ca suport cărți special concepute pentru grupele de vârstă vizate. De asemenea, pot fi integrate activități individuale de testare a înțelegerii textului scris, pentru a verifica nivelul de comprehensiune.

Sigma Educațional adresează o caldă invitație cadrelor didactice din sistemul românesc de stat și privat, dar și celor din Republica Moldova ori asociațiilor neguvernamentale care se ocupă de programe educaționale destinate copiilor români din diaspora să se alăture efortului său de a oferi metode inovative complementare de dezvoltare a competențelor de utilizare a limbii române prin intermediul unei multitudini de activități care elevează motivația copiilor: Cluburi de lectură, concursurile de dezbateri „Da, dar”, întâlniri cu autorii etc. Toate activitățile implică experiența directă în activități cu grad mare de atractivitate, folosirea limbii române literare atât oral, cât și în scris, diferențiat pe grupe de vârstă și nivel de achiziții, astfel încât, în final, copiii să dovedească un nivel crescut al competențelor de comunicare în limba română.
Pentru programe speciale, personalizate, vă rugăm să ne scrieți la office@edusigma.ro.

Sediul central:

Str. General Berthelot, Nr 38,Sector 1,Bucuresti

Tel./Fax: 0758044825, 0758044829, 0212434052

Email: office@edusigma.ro

 

Updating…
  • Niciun produs în coș.