Telefon: 0758044825, 0758044829, 0212434052; e-mail: comenzi@edusigma.ro

SUCCES la pregătirea examenului de Evaluare Națională la limba română 2021 pentru clasa a VIII-a + GRATUIT test de antrenament online

29,00 lei

De ce această culegere?

Culegerea SUCCES propusă de Editura Sigma este realizată de către un colectiv reputat de autoare. Culegerea urmărește cu atenție programa de Limba și literatura română pentru pregătirea Evaluării Naționale la clasa a VIII-a, aprobată cu OMEC nr. 3472/10.03.2020. Autoarele lucrării, Mariana Cheroiu, Nicoleta Kuttesch, Mihaela Mușat, Mihaela Pitrop și Amalia Stoenescu, au gândit această culegere astfel încât să contribuie la formarea și dezvoltarea competențelor necesare la finalul clasei a VIII-a pentru a asigura o pregătire eficientă în vederea susținerii examenului de Evaluare națională.

Cartea cuprinde:

  • Repere teoretice recomandate de programa școlară, însoțite de exemple;
  • Modele de teste rezolvate și baremele asociate, pentru fiecare dintre cele trei genuri literare – epic, liric și dramatic;
  • Teste de pregătire, pe care elevii sunt invitați să le rezolve individual, teste realizate de profesori și inspectori cu o vastă experiență la catedră;

Care sunt punctele forte ale culegerii?

  • Conținutul teoretic este organizat tematic într-o succesiune ușor de parcurs, care simplifică înțelegerea și, dacă este cazul, (re)învățarea noțiunilor studiate în clasele a V-a – a VIII-a.
  • Enunțurile teoretice sunt însoțite de exemple semnificative.
  • Subiectele propuse acoperă o largă gamă de tematici atractive, din toate domeniile de cultură generală.
  • Antrenarea pentru examen, teze, concursuri se face prin teste de sinteză, alcătuite conform modelului elaborat de Ministerul Educației și Cercetării, asigurând astfel familiarizarea elevilor cu structura subiectelor pe care le vor avea de rezolvat în cadrul examenului propriu-zis de Evaluare Națională.
  • Mai mult, elementele programei sunt combinate într-o manieră care permite o abordare flexibilă, asigurând învățarea elementelor de bază inclusiv în situația unor diminuări de conținut, în condițiile restrângerii timpului de învățare din cauza pandemiei.

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „SUCCES la pregătirea examenului de Evaluare Națională la limba română 2021 pentru clasa a VIII-a + GRATUIT test de antrenament online”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Categorie:
Updating…
  • Niciun produs în coș.