Telefon: 0758044825, 0758044829, 0212434052; e-mail: comenzi@edusigma.ro

Corina, Liana, Robert și eu în labirintul comunicării. Clasa a II a. Semestrul II.

23,00 lei

Auxiliarul respectă programa în vigoare; activitățile de învățare propuse vizează formarea competențelor-cheie pentru comunicarea în limba română; se poate lucra țintit pe un anume conținut din programă, identificat ușor în cadrul cuprinsului; este conceput pentru nivel mediu, deci utilizabil la clasă; este atractiv, datorită textelor suport.

Corina, Liana, Robert și eu în labirintul comunicării este un caiet de activități de învățare pentru clasa a II-a. Cu ajutorul acestuia elevii de clasa a II-a, profesorii pentru învățământul primar care predau la clasa a II-a sau părinții elevilor de clasa a II-a au posibilitatea să lucreze suplimentar cu cei mici sau să verifice nivelul de pregătire al copilului în limitele programei.

Corina, Liana, Robert și eu în labirintul comunicării reprezintă un instrument util în predarea-învățarea la clasă, accesibil învățământului de masă, realist, cu texte noi și vechi, literare și nonliterare, adaptate vârstei și interesului copiilor, aplicații diverse concepute de la simplu la complex, cu multiple fișe de evaluare cu metode clasice și moderne.

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Corina, Liana, Robert și eu în labirintul comunicării. Clasa a II a. Semestrul II.”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Categorie:
Updating…
  • Niciun produs în coș.